Tájékoztatjuk Önöket, hogy a www.balatoncsillagvizsgalo.hu honlap a Balaton Csillagvizsgáló LEADER Kultúrközpont archív oldalaként a 2010-2019 közötti időszak munkáját mutatja be.

Köszönjük eddigi figyelmüket!

Bakony és Balaton Keleti Kapuja Egyesület
Látogatás facebook oldalunkra
További programokhoz
görgessen!
nyil
Sikeres a Netezzünk Együtt Nagyi! program - ősszel várható a folytatás
2016. április 15.
Balatonfűzfő – Összesen tizenhét nagyszülő és nyolc diák vett részt szakértő tanár felügyelete mellett a Balaton-parti településen április elején indított Netezzünk Együtt Nagyi programban, amit a Balatonfűzfői Vállalkozások és Civil Szerveződések Egyesülete (VÁCISZ) az Öveges József Szakképző Iskola és Gimnáziummal valósított meg.
 
 
A tanfolyamot a szervezők a KÖSZ! Program keretében elnyert támogatás segítségével valósították meg. A "Netezzünk Együtt Nagyi" program megnyitóját április 7-én tartották a szakiskola könyvtártermében, ahol Marton Béla, Balatonfűzfő polgármestere méltatta az iskola és a civil szervezet összefogását.
Mézes József, a szakképző-iskola és gimnázium igazgatója elmondta: nagy örömmel vesznek részt a programba, hiszen a fiataloknak a tanítás örömének megismerése egyrészt nagyszerű felkészülés a civil életre, másrészt munkájuk beleszámít abba az 50 óra közösségi szolgálatba, ami az érettségi vizsgára jelentkezés előfeltétele. A rendezvényen felszólalt Kontics Ferencné, a VÁCISZ elnöke, aki megköszönte az iskolának a lehetőséget és a pozitív, támogató hozzáállást. Köszönetet mondott a program kiírójának az Új Európa Alapítványnak, hiszen a sikeres pályázatnak köszönhetően 308 ezer forintot használhattak fel, amiből a lebonyolításhoz nélkülözhetetlen számítástechnikai eszközöket vásároltak.
A program első ütemében tizenhét felnőtt és nyolc diák vesz részt tanár felügyelete alatt.
A Netezzünk Együtt Nagyi program ősszel folytatódik.
« vissza